top of page

Sat, 23 Oct

|

Umbrië, Italië

FEED YOUR SOUL RETREAT ITALY

Feed your Soul staat voor een week vol, yoga, natuur en de heerlijke Italiaanse keuken waarin jijzelf centraal staat! De samenstelling? Die bepaal je dus ook zelf! Elke ochtend èn avond kan je deelnemen aan een fijne yogales (of meditatie) met uitzicht op de uitgestrekte groene landschappen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
FEED YOUR SOUL RETREAT ITALY
FEED YOUR SOUL RETREAT ITALY

Time & Location

23 Oct 2021, 16:30 – 30 Oct 2021, 10:00

Umbrië, Italië

About The Event

Het Feed Your Soul retreat staat voor een week die draait om jou!  Simpelweg lekker doen waar jij zin in hebt. Verschillende vormen van yoga ontdekken of liever uitslapen? Shoppen in Rome of eindelijk dat boek lezen aan het zwembad? We nodigen je uit om deze week lekker doen waar jij zin in hebt! 

We verblijven in een oase van rust in de prachtige groene heuvels van Umbrië, een uurtje ten noorden van Rome. Omringd door prachtige groene landschappen, olijfgaarden en middeleeuwse dorpjes. Kortom een fantastische locatie in Italië! 

Highlights:  

 - verblijf in een rustieke 17e eeuwse boerderij   

 - dagelijkse yogalessen en meditaties

 - lekker dagdromen in een hangmat

 - een heerlijk zwembad  

 - magische zonsondergangen  

 - doen (of laten) waar je zelf zin hebt 

 - (optionele) digital detox

Prijs vanaf € 950 per persoon voor een belltent of caravan, gedeelde kamers zijn al vanaf € 995 beschikbaar! Voor meer informatie klik op 'ik ga mee' en wij mailen je de info-pack met meer informatie!

Share This Event

bottom of page